Last minute utak
Last minute utazás
Last minute utazások
Lastminut utazások
laszminut utazások
Rólunk
Utazzon a lst minute utak szakértőjével!
Dive Hard Tours Utazás Iroda

Utazási irodánkat 2005-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy olyan utakat kínáljunk utasainknak, amiken mi magunk is szívesen részt vennénk.

Hiszünk benne, hogy csak akkor adhatunk megfelelő tanácsot, ha személyes tapasztalat alapján tesszük azt: emiatt főleg olyan úticélok szerepelnek a kínálatunkban, ahol már mi magunk is jártunk.

Keressen minket, hogy együtt megtaláljuk az Ön számára legideálisabb last minute utat!

Ismerjen meg minket!
 • Utazási tapasztalat
  Személyes tapasztalat
  Válogatott úticélok

  Szinte kizárólag olyan országok szerepelnek kínálatunkban, amelyekben mi magunk is jártunk. Ennek az az oka, hogy olyan valós, élményszerű tanácsokat adhassunk leendő utasainknak, amelyek mögött személyes tapasztalatok állnak.

  Legideálisabb nyaralás
  Legideálisabb nyaralás
  Bízza ránk magát!

  Amikor Ön felkeres minket, az egyedi igényeire válaszolva a legjobb országot és hotelt tudjuk ajánlani. Hiszen tudjuk, hogy melyik országban hová érdemes menni és komolyan vesszük az utasaink igényeit. Ez alapján könnyen megtaláljuk Önnek a legjobb last minute utat.

 • Last minute utak
  Last minute árak
  Utazzon olcsón!

  A last minute utazás jellegzetessége, hogy az utazás időpontjához egyre közelebb érve általában csökken a részvételi díj összege, ugyanis a szabad helyeket szeretnék megtölteni. Fontos azonban tudni, hogy a szabad helyek elfogyhatnak.

  Lastminute út
  Mikor érdemes foglalni?
  Akár az utolsó pillanatban is

  A last minute utak egyik előnye, hogy ha lát egy kedvező árat, akkor akár az utazás előtt egy nappal is foglalhat – ha van szabad hely. Nyáron gyorsan fogynak a helyek, és akkor sem érdemes az utolsó pillanatig várni, ha többen utaznának vagy kötött az indulás időpontja.

 • Utazás lefoglalása
  Online foglalás
  Kényelmes és gyors

  A foglalás legegyszerűbb módja, ha online teszi, a honlapunkon keresztül. Válassza ki az Ön számára legszimpatikusabb szállodát és indulási időpontot, adja meg az utasok adatait, valamint ellenőrizze a teljes részvételi díjat és foglaljon.

  Utazás foglalása
  Személyes foglalás
  Egyszerű és közvetlen

  Szívesebben intézi a foglalást személyesen? Látogasson el irodánkba, ahol igény esetén segítünk kiválasztani az Ön számára legideálisabb utat. Nyitva vagyunk hétfőtől péntekig 10:00 és 18:00 óra között. Címünk: 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 91.

 • Utazás ára
  Részvételi díj
  Keresse a last minute árakat!

  A részvételi díj az utazás árának azon része, amelyre last minute kedvezmény szokott érkezni. Az indulás időpontja előtt általában 1-3 héttel már last minute árakat talál a honlapunkon. Foglaljon időben, nehogy lecsússzon az Ön által kinézett utazásról.

  Utazás ára
  Külön fizetendő díjak
  Kalkuláljon ezekkel is!

  Amikor a nyaralás költségét tervezi, számolnia kell a külön fizetendő díjakkal is. Ez általában a repülőtéri illetéket, a szervizdíjat, a kerozinpótlékot, az útlemondási biztosítást, és egyes esetekben a vízum díját foglalják magukban. Részleteket erről a szállodák leírásánál talál.

 • Utazás kifizetés
  Készpénz
  Gyors és egyszerű

  Foglaljon akár online, akár személyesen, a legegyszerűbb fizetési mód a készpénz. Az utazás előtt 30 nappal a teljes díj 40 százalékát kell kifizetnie, 30 napon belül pedig a teljes összeget. Ügyeljen rá, hogy az utasbiztosítás nem része a kalkulált last minute díjnak.

  Utazás kifizetése
  Átutalás
  Kényelmes megoldás

  Online foglalás esetén rendkívül kényelmes megoldás az átutalás. Ehhez első lépésben foglalja le a last minute utat az interneten keresztül. Mi visszaigazoljuk e-mailben Önnek az árat és megadjuk a bankszámlaszámunkat. Önnek már csak utalnia kell, és mindent intézünk.

 • Utazási szerződés
  Szerződés és nyilatkozat
  Foglalás után

  Egy utazási szerződést és nyilatkozatot kell kitöltenie a foglaláskor. Személyes foglalás esetén ezt egyből irodánkban meg tudja kötni, online foglalás esetén ezt e-mailben küldjük. Önnek annyi a dolga, hogy átolvassa, kitöltse, aláírja és visszaküldje részünkre a dokumentumokat.

  Részvételi jegy vagy visszaigazolás
  Visszaigazolás vagy részvételi jegy
  Amikor már biztos az utazás

  Ahogy Ön kifizette az utazás díját, és mi megkaptuk a visszaigazolást, kétféle dokumentumot küldhetünk Önnek. Az egyik a Visszaigazolás, amit akkor küldünk, ha Ön még csak előleget fizetett. Részvételi Jegyet a teljes összeg kifizetése után küldünk.

 • Hasznos tudnivalók útlevél
  Útlevél
  Ellenőrizze az érvényességet!

  Úticéltól függően szükség lehet útlevélre az utazáshoz. Foglalás előtt ellenőrizze az útlevele érvényességét. Külön figyelnünk kell arra, hogy amennyiben például Egyiptomba utazik, akkor az útlevélnek a hazaérkezéstől számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie.

  Hasznos tanácsok
  Poggyász
  Feladható és kézipoggyász

  Legkésőbb a csomagolás előtt érdemes ellenőrizni, hogy a feladható csomagnak hány kg a súlyhatára: a mi útjaink esetében ez általában 15 vagy 20 kg. A kézipoggyász általában 5 kg súlyú lehet, ám ennek esetében a csomag tartalmára is ügyelnünk kell.

 • Miért minket válasszon?
 • Last minute utak
 • Foglalás
 • Utazás ára
 • Fizetés
 • Utazás dokumentumok
 • Hasznos tudnivalók
Szolgáltatásaink
 • Utasbiztosítás
 • Reptéri parkolás
 • Szállásfoglalás
 • Autóbérlés
Utasbiztosítás
Már 550 Ft / nap ártól

Kedvező árú betegség-, baleset- és poggyászbiztosításunkkal biztonságban tudhatja magát és csomagjait a világ bármely pontján. Megkötöm

Reptéri parkolás
Már 5.600 Ft / hét ártól

Akciós reptéri parkolás ajánlatunk bármely last minute utazás tökéletes kiegészítője. Őrzött parkoló, ingyenes transzfer és könnyű megközelíthetőség. Lefoglalom

Szállásfoglalás
Okos ajánlatok

Csak szállásra van szüksége? Válogasson több, mint 350 000 hotelt, apartmant és panziót tartalmazó kínálatunkból. Foglaljon most, fizessen érkezéskor. Foglalás

Autóbérlés
-15% kedvezménnyel

Szeret a saját tempójában és a saját tervei szerint felfedezni egy országot? Béreljen autót! Garantáljuk a megbízhatóságot és a legjobb árakat. Foglalás

Hotel foglalás
Hotel foglalás
Szállodák, panziók
Foglalás
Autóbérlés
Autóbérlés
A világ bármely helyén
Foglalás
Utasbiztosítás
Utasbiztosítás
Online biztosításkötés
Megkötöm
Reptéri parkolás
Reptéri parkolás
Online parkoló foglalás
Megrendelem
Intro, próba merülés
Intro azaz próba merülés
Kipróbálni a búvárkodást?
Igen
Búvárkodás
Búvárkodás
Merülések, tanfolyamok
Bővebben
Útlevél igénylés
Útlevéligénylés
Újat csináltatna, vagy még nincs?
Részletek
Szerzői jog
Szerzői jog
Röviden: az oldalról tilos lopni.
Bővebben
Partnerek
Az iroda partnerei
Kiemelt partnereink.
Megnézem
Gyakori kérdése
Gyakori kérdések
Tipikus kérdésekre a válaszok
Elolvasom